Miért fontos, hogy készüljön orosz fordítás cégének honlapjáról? Milyen piacra juthat ki egy vállalat, ha orosz fordítás készül a weboldaláról? Azért, mert a W3Techs 2013-ban készített felmérése alapján az orosz a második legelterjedtebb nyelv az angol után az internetet használók körében.

a Yandex orosz internetes óriásvállalat bejárataAz orosz nyelv világnyelv, az ENSZ, a UNESCO és más nemzetközi szervezetek egyik munkanyelve. Nagyjából 278 millió ember beszéli Oroszország, a FÁK tagállamok, a Baltikum, Izrael, Németország, Kanada és az USA területén. Oroszország a világon a hatodik helyet foglalja el a GDP vásárlóerő-paritáson számított adatainak alapján, ez 2016-ban 3800 milliárd dollár volt. A Föld legnagyobb területű államáról van szó, melynek lakossága közel 147 millió fő, 11 időzónát fed le. Oroszország atomhatalom, gazdaságának alappillérei a szénhidrogének, emellett a vas-, alumínium- és színesfémkohászat, acélgyártás, gépgyártás, járműgyártás, vegyipar, építőipar, fa- és papíripar, textilipar és élelmiszeripar amit érdemes kiemelni. Kína után az Európai Unió az ország második legjelentősebb külkereskedelmi partnere. 87 157 km hosszú a vasúthálózata és 471 repülőtere van. Az emberi fejlettségi index az országban 0,804, ami kiemelkedően magasnak számít. Ez a mutatószám a várható élettartamot, az oktatás színvonalát és az életszínvonalat is figyelembe veszi.

életkép a Kaspersky felügyeleti laboratóriumábólEnnek tükrében érthető, hogy napjainkban miért dönt úgy egyre több magyarországi vállalat, hogy üzletfejlesztési tevékenységét az orosz nyelvterületekre fókuszálja. Ennek első lépése lehet egy fordítás készítése a vállalat honlapjáról az orosz nyelvű célközönségnek. Fontos, hogy a fordítás olyan személy közreműködésével készüljön, aki naprakészen ismeri az Interneten jelenleg használt orosz nyelvi szófordulatokat. Ebben tudok én Önnek segíteni. Családi vonatkozásban is napi szinten használom az orosz és a magyar nyelvet egyaránt, valamint életem jelentős részét az orosz online térben töltöm, tájékozódva az „oroszul beszélő” országokban végbemenő aktuális eseményekről. Minden fordítás amit készítek színvonalas, tökéletesen visszaadja az eredeti szöveg tartalmát és hangulatát, következetesen figyelve a szakkifejezések helyes használatára. Ha szeretné, hogy az Ön cége is megjelenjen az „orosz nyelvű Interneten” és termékét, szolgáltatását megismerje ez a hatalmas piac, forduljon hozzám bizalommal és hamarosan elkészül az orosz nyelvű fordítás vállalatának honlapjáról.

Kérjen ajánlatot a fordítás elkészítésére közvetlenül e-mailben az info@oroszrolmagyarra.hu címen, vagy az alábbi ajánlatkérő űrlap segítségével.

Honlapot, weboldalt szeretne orosz és magyar nyelv között fordíttatni? Kérjen ÁRAJÁNLATOT ITT!

Megosztás ezzel:

Ha szeretne értesülni az újdonságaimról, kérem iratkozzon fel a hírlevelemre:

Sok hasznos, orosz – magyar fordítással, orosz kultúrával, az oroszországi üzleti élettel, illetve az orosz nyelv tanításával kapcsolatos információ szerepel a nagyjából havonta kiküldött tájékoztató anyagomban. Garantálom, hogy nem tolakodó és biztosan hasznos benyomást keltő üzenet landol majd a postaládájában!

Oldalunk a teljesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. Bővebb információ.